Enter your keyword

Moringa Çayı Bitkisel Zayıflama Yardımcı Gıda Takviye 2018 Ürünü. Moringa Çayı Blog Satış Sitesi Ürün Tanıtım ve Bilgi Sayfası.

17 Aralık 2017 Pazar

Doğal ve Bitkisel Zayıflama Çayları Kullanırken Dikkat

Kilo verme sürecinde yönlendiğimiz noktalardan biri olan Zayıflama çayı tüketmek, en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Ancak bir çok kullanıcı bunu ezbere dayalı, kulaktan dolma ve yanlış bilgiler ışığıda gerçekleştirmekte, kullanım talimatları dışına çıkarak kendine göre yanlış ve sağlıksız bir kullanım uygulama sonucunda başarısız ya da zararlı sonuçlara ulaşırlar.

Sağlıklı Zayıflama Çayı Tüketimi 

Bu konu ışığında doğru şekilde doğal zayıflama yöntemleri çerçevesinde Zayıflama çayı önerisi ve tüketimi hakkında sizlere bu makalemizde bilgiler sunacağız.

Yağ yakımı ve kilo verme sürecinde başarılı sonuçlara imza attığı ve diyetisyen ve uzmanlar tarafında n da açıklanan Zayıflama çay tavsiyeleri ile ilgili sizlere Moringa Çayı hakkında inceleme yapmanızı bu çayın mineral ve vitamin noktasında zengin bir içeriğe sahip olduğu, ayrıca yağ yakımı ve tok tutma özelliği ile başarı sağladığını ifade edebiliriz.


  • Sabah uyandığınızda aç karnına iki bardak Ilık Su için.
  • Gece yatmadan hemen önce yine 2 bardak ılık su tüketin.
  • Tükettiğiniz zayıflama çaylarını kullanım talimatlarına göre harfiyen uyarak tüketin.
  • Aşırı zayıflama yöntemlerinden kaçının.
  • Zayıflama ve kilo verme sürecinde kesinlikle stres yapmayın ve panik halinde olmayın.
  • Regl dönemlerinde kilo verme, diyet programlarını askıya alın.


Hızlı Zayıflama Yöntemlerinden Kaçının

Bir önce kilo vermek isteyenler yani hızlı zayıflamak isteyenler için sağlık ilk planda olmalı ve buna göre kendi metabolizmanıza göre yol haritası çizmelisiniz. Zayıflama çayları da bu noktada sizlere yardımcı olabilmekte ve hatta evinizde de zayıflama çayı demleyerek doğal kilo vermenize yadımcı olmasını sağlayabilirsiniz.


Diğer Hızlı zayıflama yöntemleri ile ilgili Akapuntur ile Zayıflama konularını inceleyebilirsiniz. Bununla ilgili sizlere Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Diyetisyen Banu Özbingül Arslansoyu uzman görüşünü inceleyebilirsiniz. 


Airukuloterapi ile %5-10 Oranında Daha Fazla Kilo Kaybı HedeflenirAirukuloterapide en önemli kısım elektriksel uyarıların gönderileceği noktaların doğru seçimidir. Akupunktur noktası denilen alanlar gelişi güzel seçilmemiştir. Bu alanlar Prof. Dr. Kellner tarafından yapılan çalışmalarla, binlerce histolojik kesit sonrasında ispatlanmıştır. Airukuloterapi tamamen doğaldır ve hiçbir yan etkisi yoktur. Etkisi kesinlikle plasebo değildir. 12 seansın sonunda, Airukuloterapi ile %5-­10 daha fazla kilo kaybı hedeflenir. Hedef erişilebilir ve gerçekçi bir kilo kaybıdır. Airukuloterapi muhakkak sağlıklı ve dengeli bir beslenme ile desteklenmelidir. Yaşam tarzı değiştirilerek fiziksel aktivite arttırılmalıdır. Tedavi süresince kazanılan beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzı değişiklikleri hayat boyu devam ettirilmelidir. 
Kaynak: Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Diyetisyen Makalesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular

Kadın Güzellik Sağlık ve Moda